Jan 16, 2015

Kaks patja ja vana kampsun



On ju ääretult tore tunne, kui sa ei pea loobuma mõnest oma lemmikesemest ning saad anda talle vaatamata oma vanusele või ebamoodsusele uue hingamise? Nii on!
Minul läks selle kõigega kohe kahekordselt hästi, sest kasutust leidis minu armas mummuline kampsun ning samas sai elutoas asuv diivan omale juurde just need kaks valget patja , mille puudumine mind juba ammu veidi häiris. 
See kampsun on vanem, kui minu 7-aastane tütar, kuid vaatamata sellele, on ta endiselt lumivalge ning kulumata. Teiselt korruselt vana diivani alt kastist leidsin ka kaks vana väiksemat sorti patja, mis kampsuni mõõtudega hästi sobisid. Nende ümbert võetud vanade katete järgi sai kenasti uued välja lõigatud.
Alguses oli plaan padja tagumised küljed kangast või fliisist õmmelda, kuid siis leidsin veel ühe valge kampsuni, mis on mind samuti auväärselt teeninud ning oma soojapidavuse minetanud. Nii sai seegi kampsun tükkideks lõigatud ning uutesse padjakatetesse kasutatud. 
Nüüd ei jäänud muud üle, kui uued katted kokku õmmelda ning padjad sinna sisse pista. 

Mõlemast kampsunist jäid üle veel paar head detaili - ühelt krae, teiselt varrukad. Hetkel olen juba neile ka väga auväärsed ülesanded peas välja mõelnud. Eks näis, kas tegudeni ka jõuan! :)






No comments: