Oct 7, 2013

Lipsuga muffinid ja roosa-must sünnipäevapidu!

Veidi aega tagasi esitlesin siin stiilseid lipsuga kutseid, mis läksid ühe laheda 9-aastaseks saava tüdruku külalistele. Nüüd on see vahva pidu toimunud ning saan siin teilegi näidata, mis selle peo tarbeks valmistatud sai.
Peo läbivaks teemaks oli "Roosa-must lipsupidu" ja meil oli suur au terve see pidu otsast lõpuni organiseerida. Selle alla kuulus kõik, mis jäi kutsete ja külaliste tänukingituste vahele, ehk et saime teha nii kaunistused, katta kena laua, organiseerida toitlustuse ning hoolitseda selle eest, et kõigil sünnipäevalistel oleks lõbus ja pidu oleks meeldejääv.
Veel sama päeva hommikul tegelesin suure hulga muffinite kaunistamisega ning lipsude voolimisega. Siin on minu tehtud muffinid enne peole minekut:


Ja siin on nad juba sünnipäevale jõudnuna:

Ja siin on terve sünnipäevalaud ise, mis meie poolt on kaetud ja kaunistatud. 
Ja loomulikult valmistasime ka sellel sünnipäeval lastega küpsisetorti, mille pärast igaüks ise ära sõi. Seltskond oli ääretult lõbus, energiline ja mänguhimuline, nii et meil oli lausa lust nende lastega koos möllata ja mängida! Kes tahaks ka koos meiega sünnipäeva pidada, võib lähemalt lugeda siit: retseptidlastele.eu

No comments: